5 Destinații perfecte pentru o vacanță la sfârșitul verii

5 Destinații perfecte pentru o vacanță la sfârșitul verii

5 Destinații perfecte pentru o vacanță la sfârșitul verii

 

Sfârșitul verii este aici și nu ai apucat să mergi în vacanță? Nicio problemă, noi spunem că niciodată nu este prea târziu! Vremea bună nu ne-a părăsit, temperaturile vor rămâne ridicate chiar și în lunile de toamnă, așadar este perioada perfectă în care îți poți planifica o vacanță memorabilă. Iar dacă nu te-ai decis care va fi următoarea ta destinație, suntem aici pentru a te ajuta și inspira. Iată 5 destinații superbe, perfecte pentru călătorii frumoase la sfârșitul verii!


Coasta Amalfi, Italia
Temperaturile sunt în continuare ridicate, marea caldă și primitoare, iar peisajele uimitoare. Adaugă mai puțină aglomerație, prețuri mai scăzute, mâncare delicioasă și vin pe măsură, iar rezultatul este o vacanță ideală. Coasta Amalfi, Italia Santorini, Grecia Santorini este o destinație potrivită oricând și pentru oricine. Așadar, sfârșitul verii reprezintă o perioadă mai mult decât perfectă pentru o vacanță cu soare chiar și în septembrie, iar fotografiile vorbesc de la sine.

 
Portugalia Algarve, cea mai sudică regiune a Portugaliei, se bucură de temperaturi ridicate chiar și toamna, iar plajele sunt printre cele mai frumoase din Europa. Praia da Marinha este una dintre cele mai cunoscute și apreciate plaje din această regiune.
Praia da Marinha, Algarve, Portugalia Barcelona,

 
Spania Unul dintre cele mai frumoase orașe din Spania te așteaptă cu o mulțime de obiective turistice, vreme superbă chiar și la sfârșitul verii, plus mare și plajă cât să te bucuri de tot ce nu ai avut toată vara. Admiră arhitectura fascinantă a lui Gaudi și apoi relaxează-te pe plajă, cu o sangria delicioasă!


Portul din Barcelona, Spania Amsterdam, Olanda Amsterdam este o idee numai bună pentru sfârșitul verii, când nu mai sunt atât de mulți turiști și orașul se bucură de mai puțină aglomerație. Închiriază o bicicletă și descoperă capitala Olandei sub soarele blând din această perioadă! Nu uita să te plimbi și pe faimoasele canale ale orașului, admirând priveliștile și arhitectura clădirilor. 

Comentarii