Cat de importanti sunt pantofii in viata unei femei?

Cat de importanti sunt pantofii in viata unei femei?

Cat de importanti sunt pantofii in viata unei femei?

 

 

Daca vorbim despre pantofi, vorbim despre universul fiecarei femei. Trebuie sa recunoastem ca minunatiile acestea cu toc sau fara ne fac viata mai frumoasa si ne ajuta sa fim fermecatoare. Dupa un studiu de caz facut in 2010 arata ca majoritatea femeilor sunt mult mai fericite pe tocuri si se simt mult mai bine in largul lor. Cand vine vorba de pantofi, trebuie sa recunoastem ca avem cu zecile unele dintre noi cu sutele si inca mai vrem. Una din cinci femei recunosc ca sunt atrase mai mult de o pereche de pantofi decat de partenerii de viata, acelasi studiu aratand si ca una din sase femei casatorite au acelasi sentiment cand vine vorba de sotul lor.

 

filme care s-au facut despre ei, exista povesti al caror subiect se invarte in jurul lor…iar pesiunea cu care femeile vorbesc despre ei este una nebuna. Nu stiu care este subiectul despre care barbatii pun la fel de multa pasiune cand vorbesc despre el. Poate femeile 

 

Exista un citat celebru care mi se pare ca vorbeste de la sine despre treaba asta. Este dat de Marilyn Monroe si toate femeile il stiu foarte bine si cu siguranta l-au postat pe Facebook la un moment dat: “Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea.” Pana la urma unul dintre simbolurile feminitatii pure este chiar el: pantoful cu toc. In Sex and The City este o intreaga nebunie legata de pantofi – “Realitatea este ca e foarte greu sa mergi in pantofii unei femei singure. De aceea avem nevoie din cand in cand de pantofi cu adevarat speciali, pentru a face plimbarea mai distractiva” iar Carrie Bradshaw spunea ca “Poate ca nu stiu nimic despre barbati, dar despre pantofi? Despre pantofi stiu multe.”

 

Cenusareasa si-a gasit marea iubire datorita lor – este dovada ca o pereche de pantofi iti poate schimba viata – , pantofii purtati de Judy Garland in “Vrajitorul din Oz” au fost evaluati la 1.000.000 de dolari…comedia “In her shoes” este povestea amuzanta si emotionanta a doua surori care nu au nimic in comun in afara de masura de la pantofi. E celebra si replica: “”Daca nu ai de gand sa-i porti, nu-i cumpara! Lasa-i acolo pentru cineva care va sti sa-i aprecieze… mai mult.”

 

Sunteti pregatite sa intrati in universul pantofilor? Atunci site-ul de pantofi wwww.deluat.ro va pune la dispozitie o multitudine de modele pentru dumneavoastra. Haide si tu in lumea noastra si cumpara-ti ceea ce ti se potriveste. Modele populare, modele cunoscute, ghetute sau cizme toate te asteapta sa le porti si sa le arati lumii intregi.

Comentarii