Ce accesorii sunt la moda in acest an!

Ce accesorii sunt la moda in acest an!

Ce accesorii sunt la moda in acest an!

 

PopSockets sau “butonul-acordeon magic” este un accesoriu de telefoane si tablete care a facut folosirea acestora mult mai usoara. Este atat de util, incat utilizatorii de Apple sau telefoane Android nu isi imagineaza o zi fara acesta: il aplici pe spatele carcasei sau telefonului mobil si te bucuri de utilitate maxima, siguranta si confort sporit in manevrarea gadgetului tau preferat. 

https://deluat.ro/ nu comercializeaza astfel de jucarii, dar le gasiti peste tot pe internet, am vrut sa scriu acest articol deoarece lumea incepe sa isi asorteze popsocket-ul cu pantofii


Insa trebuie sa te prevenim: creaza dependenta la fel cum creaza si incaltamintea dama! Inca din primele minute de utilizare, te vei bucura de clipe distractive alaturi de prieteni, vei face selfie-uri fara selfie-stick sau iti vei tine bine infasurate castile, daca esti impatimit al muzicii. De fapt, ideea a pornit de la dorinta creatorului, David Barnett, de a-si tine bine infasurate castile, fara sa se incurce. Stim cu totii acele momente cand vrei sa asculti muzica preferata, insa petreci minute bune pentru a le descurca. Cum au fost create aceste accesorii telefoane? Ideea initiala a profesorului de filosofie a inclus doua butoane statice, lipite pe spatele telefonului. Insa cum nu se ridica la nivelul asteptarilor, acesta le-a schimbat cu unele de tip acordeon, care ofera o prindere mai sigura in timpul folosirii.Iar partea cea mai cool este adezivul “pop tech”, prin care poti lipi si dezlipi PopSockets-ul de cate ori vrei, fara a se desprinde de gadgetul tau preferat si fara a lasa urme. De asemenea, daca se murdareste adezivul se poate spala cu apa fierbinte si sapun pentru a fi din nou ca in prima zi. In plus, ambalajul este de o calitate deosebita, realizat din carton mat, gros si de calitate, iti permite sa testezi acest pop socket pentru a te convinge ca merita investitia.Revolutionar nu este doar adezivul patentat de creator, care se poate lipi in doar 12 secunde, cat si faptul ca este detasabil si il poti spala, fara grija ca adezivul nu va mai fi atat de puternic, cu apa calda si sapun.


Cum poti folosi aceste minunate accesorii telefoane PopSockets?In atatea moduri creative, incat nu iti vei mai imagina viata fara ele. In plus, le poti face cadou celor dragi, ca si ei sa se bucure de siguranta (gata cu ecranele sparte), sa isi faca selfie-uri mai usor, sa converseze cu prietenii fara sa mai scape smartphone-ul din mana, sa urmareasca del2clipuri mai comod etc.Acest accesoriu de telefon poate fi folosit si ca suport pentru conversatii del2 si chiar il poti prinde de haine cand alergi, fara riscul de a cadea. Suntem convinsi ca aceste informatii te-au incantat sa intri pe site-ul nostru si sa descoperi intreaga gama de PopSockets originale, la preturi accesibile. Priveste achizitia drept o investitie de lunga durata in siguranta telefonului tau si in comoditatea utilizarii.Tips and Tricks – In mod normal, centru de greutate al unui telefonului se afla pe fata, adica pe geamul acestuia, si de aceea, la cele mai multe telefoane scapate pe jos se sparge ecranul. Cu ajutorul Popsocket-ului centru de greutate se muta pe spate, si astfel, daca vei scapa telefonul pe jos el va cadea pe Popsocket si nu direct pe telefon. Tu ti-ai spart vreodata ecranul? Daca da, este necesar sa ai un Popsockets.

 

 

Comentarii