Ce cercei ni se potrivesc?!

Ce cercei ni se potrivesc?!

 

 

 

 

 

Ce cercei ni se potrivesc?!

 

Multitudinea de modele si dimensiuni te poate deruta atunci când încerci să alegi perechea potrivită de cercei pentru tine. Lungi, voluminoși, mici, colorați sau discreți, cerceii îți pot completa monumental ținuta sau, din contră, pot distruge întreg ansamblul.


Ce formă are fața mea?

Dacă nu știi cu certitudine ce formă are chipul tău, poți încerca testul oglinzii: Așează-te în fața unei oglinzi aburite și trasează cu degetul conturul feței tale.

Fața mea este ovală.

 În acest caz, poți purta orice tip de cercei. Pentru a-ți evidenția conturul elegant al feței, alege-i pe cei cu formă ovală. Evită cerceii cu o lungime care îți depășește bărbia – îți vor alungi și mai mult chipul. 

 

cerceii perfecti

 


Fața mea este rotundă.

Pentru a crea iluzia de alungire a feței, îți recomandăm cerceii în formă de lacrimă sau pe cei cu detalii alungite. Modelele cu o lungime medie spre mică sunt cei care îți vor complimenta trăsăturile cel mai bine.


Cei rotunzi sunt de evitat. Îți vor face fața să pară mai rotunjoară decât este în realitate.


 

cerceii perfecti pentru fata rotunda

 

Fața mea are formă de inimă.

Cerceii desenați în linii lungi și curbate vor atrage atenția aspra ochilor și a pomeților. Pentru momentele prețioase, poți alege cu încredere modelul candelabru sau în formă de lacrimă.

 

Cerceii perfecti pentru fata in forma de inima

 

Fața mea are formă pătrată.

Alege cerceii cu detalii rotunde, care vor îmblânzi linia obrajilor și a pomeților. Cei rotunzi, foarte mari vor face ca fața ta să pară mai mică.

Evită cerceii plini, voluminoși.

Comentarii