Ce se poarta in materie de make-up in 2017

Ce se poarta in materie de make-up in 2017

Ce se poarta in materie de make-up in 2017 ?
 
Tendintele in materie de make-up pentru sezonul de iarna 2016-2017 pune accent pe conturarea privirii, urmarind un alt trend tot mai des intalnit si anume ochelarii de vedere. Conturarea ochilor urmareste sa scoata in evidenta privirea, profunzimea si senzualitatea in fiecare femeie. Clasicul smokey eyes, pe care toate il adoram, urmeaza sa fie imbogatit cu reflexe metalice stralucitoare pentru un aspect mai sofisticat si patrunzator.

 

O alta tendinta in make-up care prinde notorietate pe podiumurile fashion internationale si foarte usor de aplicat este conturarea ochilor in nuante de rosu. Lansata de Chanel  in sezonul acesta toamna-iarna 2016/2017, este foarte populara si usor de realizat pentru un make-up casual, placut, de seara.
 
O atingere de argint in coltul ochilor poate sugera un gest gentil si extrem de glam, in timp ce prea mult sclipici si stralucire adusa ochilor poate incarca prea mult aspectul, mai ales pentru femeile mai mature.
 
Atingerea eyelinerului este intodeauna foarte la moda, in acest an ne intalnim cu linii mult mai grafice si colorate, potrivite stilului pop.

Comentarii