Cum iti depozitezi si organizezi incaltamintea?

Cum iti depozitezi si organizezi incaltamintea?

Cum iti depozitezi si organizezi incaltamintea?

 

 

Suntem femei si avem o multitudine de feluri de pantofi? Atunci uite cateva idei pentru a nu sta inghesuiti si pentru a gasii locul acestora printre hainutele tale. Sunt foarte multe femei care prefera sa le tina in cutia originala insa daca locul nu iti permite iata sfaturile specialistilor si ceea ce iti recomanda acestia.Haideti sa aflam impreuna ceea ce ne poate ajuta in legatura cu aceasta problema.

 

Formele si modelele felurite, praful de pe talpi, faptul ca nu-i poti compacta, habar nu am, insa mereu pantofii ajung sa stea intr-o harababura. Asta daca nu sunt exceptionali, iar atunci sunt in cutiile lor originale ordonate intr-un raft de dulap…


Pantofii cu care ma incalt zilnic, cizmele de cauciuc, balerinii, toate stau intr-o vraiste in dulapiorul de pe hol. Este adevarat, ca rar am incercat sa le gasesc un sistem de organizare care sa functioneze mai mult de o saptamana. Insa, cred ca a venit timpul sa punem pantofii pe caprarii cu mai multa responsabilitate.

 

Dincolo de clasicele de acum pantofare, care devin repede neincapatoare. Asadar, acestea di urma isi gasesc locul doar de esti burlac sau poate pentru incaltamintea sezoniera, intr-un numar limitat. Altfel, nu iti poti ocupa spatiul, si asa mic, dintr-o casa cu multiple dulapuri pentru incaltari.


Solutii ingeniose si gratuite pentru a depozita incaltamintea.


1. Le poti da o alta utilitate umeraselor de pantaloni, daca atasezi o bara fixa de care sa-ti atarni cizmele, pe timpul sezonului cald


2. Cel mai la indemana si benefic pentru pastrarea oricarui tip de pantof este in cutia lor originala. Insa, de cele mai multe ori spatiul nu ne ajuta, insa rezervati acest privilegiu macar perechilor pretentioase, din piele intoarsa, satin, lac. Ataseaza-le cate o fotografie, asa te vei hotari instant.

 

3. Tevile de PVC se pare ca isi gasesc din ce in ce mai multe utilitati. Au bifat-o si pe aceasta, de a depozita pantofi. Macar pe cei de sport, papucii, cizmele de cauciuc, daca il amplasati in debara sau garaj.

 

4. Cutiile de lemn in care vin depozitate diverse alimente, pot fi vopsite si atasate pe perete, astfel incat sa se transforme in niste rafturi, care pot, depozita si pantofi sau cizme.

Comentarii