Cum sa iti accesorizezi tinutele cu pantofii?

Cum sa iti accesorizezi tinutele cu pantofii?

 Cum sa iti accesorizezi tinutele cu pantofii?

 

 

 Lasa noile incaltari sa te poarte peste tot si alege intotdeauna sa fii diferita. Accesorizeaza-ti cu grija si mare atentie tinutele si vei fii intotdeauna in centrul atentiei fie ca este vara sau primavara,vei stralucii ! Fiecare dintre noi avem stiluri diferite de aceea si pantofii sunt diferiti si au stralucirea lor,bineinteles diferita. 

La începutul lui August, când temperaturile în creștere grăbesc coacerea holdelor și ne fac să visăm cu ochii deschiși la destinații exotice, ce-ai zice să le oferi o binemeritată vacanță sandalelor cu tocuri amețitoare, și să te reorientezi către încălțări comode, versatile și extrem de rafinate  totodată.Noi știm că de fiecare dată când trebuie să concepi o ținută pentru orice ocazie, alege opțiunile în funcție de forma, materialul, culoarea, și în special de tocul încălțămintei preferate. Toate aceste elemente  dezvăluie frânturi din personalitatea ta și-ți desăvârșesc vestimentația, oferindu-i o alură casual sau dimpotrivă,  ultra-elegantă.

 

 O Mie de Pantofi, Spațiu Limitat în Bagaj: Cum Rezolvi Această Ecuație?

 

Îți propunem următorul exercițiu de imaginație: ai foarte multe perechi de pantofi în colecția personală, și extrem de puțin spațiu în bagajul de vacanță. Cum alegi perechea potrivită, care-ți poate purta pașii către plajă cu nisip fîn pe care ți-o imaginezi de luni de zile, către potecile de munte care se cer explorate pe răcoare, la primele ore ale dimineții, sau către mici străduțe întortocheată care-ți promit o minunată incursiune în istoria orașelor de care milioane de turiști din întreagă lume se îndrăgostesc la o prima vedere.
Noi suntem de părere că ar trebui să-ți îndrepți atenția către o pereche de papuci,creați cu nevoia ta de confort și aspect deosebit în minte.

 

Bucură-te de Libertate de Mișcare Deplină cu Balerinii și Papucii din noua colectie.

 

Inspirați de dorința ta de a purta încălțăminte care-ți oferă cât mai multă libertate de mișcare în orice împrejurare, am creat papucii Volmax, disponibili în magazinul nostru online pe negru și rosii. Modelele rosii și negre îți vor încânta privirea cu broderia lor fină, având la bază un motiv folk stilizat inspirat de atributele magice ale unei creaturi celeste înaripate, cunoscută ca mesageră a Zânelor și stăpână a tuturor entităților văzduhului. Comozi și înnobilați de simboluri ale zborului eliberator, ei îți vor purta pașii către cele mai înalte culmi, permițându-ți să pătrunzi toate tainele destinațiilor tale preferate de vacanță.

Pentru momentele în care răcoarea serii te îmbie să-ți acoperi umerii goi cu o eșarfă sau un sal de cașmir am creat balerinii, un companion elegant și compatibil cu orice articol vestimentar ai avea în minte în acest moment. Imaginează-ți-i alături de o rochie diafană din mătase, pe care ai putea-o purta la o nuntă de vis în aer liber, sau închipuie-ți cât de bine te-ai simți în aceste încălțări cu talpă joasă, asociate cu o pălărie canotier din paie și o salopetă de bumbac în dungi într-o mini excursie la munte.

 


Lasa-ti noile incaltari sa te poarte intr-un spatiu de poveste.

 

Știm că pentru zilele toride de vară ai compus în minte nenumărate ținute colorate în jurul rochiilor înflorate de inspirație romantică, parcă desprinse din inima unei grădini botanice luxuriante, acompaniate de pălăriilor de pai cu farmec boem și tineresc și de încălțăminte cu talpă joasă, cu adevărat originală, care are puterea de a scoate orice articol vestimentar din anonimat fără efort.

Comentarii