Cum sa iti asortezi corect ghetele in functie de tinuta.

Cum sa iti asortezi corect ghetele in functie de tinuta.

 Cum sa iti asortezi corect ghetele in functie de tinuta.

 

 

Toate tipurile de ghete fac parte din categoria lucrurilor care ne fac viaţa mai uşoară, fiindcă în ele putem să ne simtim superbe si sa pasim intotdeauna in directia visurilor noastre. Desigur, acum urmează o întrebare pe care foarte multe ne-o punem: oare ghetele se asorteaza in functie de tinuta ? Nu, nu e nevoie să ai o pereche de ghete de aceeaşi culoare pentru a a-ti asorta tinutele, gheata este un accesoriu care are rolul de a-ţi completa tinuta.


Încearcă să-ţi asortezi ghetele cu ţinuta întâi de toate, iar mai apoi gândeşte-te la geanta pe care o vei purta si ce vei imbraca. După cum bine ştim toate, există o mulţime de tipuri de ghetute, dar trebuie purtate în funcţie de hainele în care ai ales să te îmbraci şi în funcţie de moment. 

 

Poţi purta o pereche de ghete seara, un plic sau o geantă tip manşon, genul acela de geantă purtată la un eveniment special cu o ţinută elegantă. Dar poţi purta şi o geantă statement, tipul acela de geantă care nu respectă limitele ţinutei, fiind de fapt piesa de rezistenţă. Genţile de acest tip sunt confecţionate din diferite materiale: lemn, lână tricotată, hârtie şi pot foarte bine să te scoată din zona ta de confort.

 

Dacă nu îţi doreşti neapărat să asortezi accesoriile, alege o culoare neutră pentru ghete. Poartă o rochie albastră cu o geantă albastră şi o pereche de ghete nude. Sau o geantă nude şi pantofi de culoare albastră. Totul rămâne la alegerea ta.

 

E de menţionat faptul că la o ţinută de seară e de preferat să se aleagă mereu o geantă de dimensiuni mici, în culori neutre când nu știi cum să asortezi la haine colorate sau în nuanțe discrete.

 

In cazul în care îți place să asortezi haine și accesorii după culori, ca totul în ținuta ta să fie în armonie cromatică, trebuie să fii puțin mai atentă la alegerea culorii ghetutelor alese. Dacă ai optat pentru o ţinută monocromă sau o ţinută în alb şi negru, pantofii ori încălțămintea în general şi geanta ta pot să fie una albă, alta neagră, sau ambele albe sau negre. Însă dacă îţi doreşti să ieşi din anonimat, poţi să vii cu o pată de culoare în cazul genţii şi pantofilor.

 

Alege o geantă portocalie şi o pereche de pantofi negri. Sau invers. În niciun caz nu alege şi pantofii şi geanta portocalii, pentru că într-un astfel de caz nu mai putem să vorbim despre o asortare cu ţinuta, ci mai degrabă despre o asortare între accesorii.

 

Comentarii