Lucruri pe care nu le stiai despre pantofi

Lucruri pe care nu le stiai despre pantofi

Lucruri pe care nu le stiai despre pantofi

 

 

 

Orice dressing cuprinde colectii intregi de pantofi si daca ar fi sa intrebi o femeie daca isi mai doreste o pereche desi are toate modelele, culorile si formele, mai mult ca sigur iti va spune ca mai este loc de inca o pereche de pantofi.

Daca si tu te numeri printre femeile ce iubesc pantofii, atunci mai mult ca sigur ar fi bine sa afli cateva lucruri interesante despre aceste produse, lucruri pe care nu le cunosteai si care mai mult ca sigur iti vor face ziua mai frumoasa.

  Pantofii cu toc

Aproape fiecare femeie iubeste atat gama de pantofi stiletto, datorita tocurilor subtiri, cat si gama de pantofi cu toc gros. Indiferent de varianta aleasa, tocurile ii ofera piciorului o forma mai gratioasa si de aceea este bine ca in dressing sa se regaseasca astfel de modele. Cu toate ca astazi pantofii de acest fel sunt purtati de femei, in epoca Imperiului Roman, pantofii cu toc erau purtati de catre barbati. Cu cat purtau tocuri mai inalte la pantofi, cu atat isi demonstrau bogatia si rangul in societate.

  Pantofii mocasini

Iata un alt gen de pantofi extrem de populari. Acestia sunt potriviti atat pentru femei, cat si pentru barbati si imaginea acestor produse este astazi atat de mare datorita lui Audrey Hepburn, cea care a purtat acest gen de pantofi in filmul Funny Face.

  Cei mai scumpi pantofi

Orice femeie si-ar dori sa incerce cei mai scumpi pantofi din lume, acestia fiind purtati de Judy Garland in filmul Vrajitorul din Oz. Acestia au fost licitati la suma de 660.000 dolari americani si au ramas pana astazi cei mai scumpi pantofi din lume. Cu toate acestea, nu oricine isi permite astfel de colectii si cele mai multe femei sunt incantate de promotii sau oferte, astfel ca ai putea alege pantofi ieftini de dama, avand o gama la larga de purtat.

  Celine Dion si cele 3000 de perechi de pantofi

Chiar daca unii cred ca Imelda Macos a fost femeia care a avut cele mai multe perechi de pantofi, in realitate colectia cantaretei Celine Dion este mult mai impresionanta, aceasta detine o colectie formata din peste 3000 de perechi de pantofi. Mai mult ca sigur in colectia sa se regasesc atat pantofi cu toc inalt, cat si pantofi cu platforma sau pantofi de tip balerini.

  Sex and the City

Carrie Bradshaw, cunoscuta ca protagonista a serialului Sex and the City era o mare iubitoare de pantofi. Ca atare, aceasta a fost in stare sa renunte la foarte multe lucruri si alte placeri pentru a investi in pantofi. A creat o colectie impresionanta de pantofi, investind in acestia peste 40.000 de dolari doar in timpul serialului. Impresionant, nu?

  Traditii cu pantofi

Daca in Romania poti sa nu poti sa te descalti, odata ajuns in Japonia esti obligat sa iti lasi pantofii la usa intrucat daca vei intra incaltat mai mult ca sigur gazdele se vor putea simti ofensate si ca atare nu le vei fi pe plac.

Pantofii nu sunt astfel doar simple obiecte de incaltaminte, ascunzand mult mai multe lucruri pe care iti doresti sa le cunosti. La deluat.ro gasesti o colectie impresionanta de pantofi si beneficiezi de cele mai bune preturi.


 

Comentarii