Noile modele unghii in anul 2017

Noile modele unghii in anul 2017

Noile modele unghii in anul 2017


 


Urmareste noile tendinte pentru modele unghii 2017. Reinventeaza-ti manichiura! Inspira-te din aceste poze cu modele unghii. O manichiura impecabila iti va oferi un plus de incredere. Se spune ca manichiura, forma unghiilor, reprezinta oglinda unei persoane. Forma unghiilor, culoarea lacului de unghii, tradeaza personaliatea unei femei. Si pentru ca suntem diferite, sezonul acesta iti oferim o selectie de modele unghii 2017 cu cele mai interesante motive si combinatii cromatice. Mixeaza diferitele lungimi cu printuri si elemente de decor pentru un look mai discret sau extravagant. Alege sa porti in functie de personalitatea ta, modele de unghii cu gel rotunde sau ascutite, modele unghii naturale sau simple, modele unghii french colorate sau simple, modele unghii scurte sau ascutite. Inspira-te din noile tendinte unghii pentru 2017.
 
 
Modele unghii cu gel rotunde
 
Modelele de unghii cu gel rotunde prezinta numeroase avantaje. Unghiile rotunjite sau ovale sunt mult mai rezistente si emana delicatete, feminitate. Fashionistele care se plang de unghii subtiri pot incerca manichiura cu gel. Intr-adevar, aceasta forma arata mult mai bine daca unghiile sunt scurte. Opteaza pentru modele de unghii simple ideale pentru locul de munca sau un stil de viata mai activ. Pe de alta parte, expertii te incurajeaza sa profiti de aceasta diversitate a tendintelor si sa incerci o manichiura cu gel si modele unghii 2017 complexe.
 
 
 Modele de unghii cu gel patrate
 
Fara indoiala, forma patrata a unghiilor, a cucerit inimile doamnelor si domnisoarelor din toata lumea. Modelele de unghii cu gel patrate sunt extrem de elegante si sunt porivite atat degetelor subtiri si lungi cat si celor grosute. De asemenea, aceasta forma poate subtia si alungi optic degetele. Persoanele care aleg aceste modele de unghii false trebuie sa tina cont de faptul ca, unghiile patrate sunt mai predispuse la rupere si deteriorare. Iata cateva imagini care ne incanta privirea cu modele unghii 2017 spectaculoase.
 
 
Modele de unghii simple facute acasa
 
Daca esti pasionata de arta decorarii sau colorarii unghiilor, nu trebuie sa cumperi un abonament scump la un salon de manichiura. Daca ai talentul necesar sau rabdarea de a invata cateva metode simple folosite de specialisti, inspira-te din aceste modele unghii naturale facute acasa pe care le poti copia sau reinventa in functie de preferintele tale.
 
 
Modele de unghii simple cu gel
 
Majoritatea femeilor care vor o manichiura impecabila, dar se confrunta cu probleme de exfoliere a unghiilor, vor alege aceste modele de unghii simple cu gel. Anul acesta se remarca o evolutie in ceea ce priveste arta de a creea Printre cele mai cautate modele unghii 2017 se afla si noile modele unghii cu gel french 2017, modele foarte sofisticate. Solicita ajutorul si sfatul unei manichiuriste inainte de a alege un design care se potriveste stilului tau.


Comentarii