O aparitie unica

O aparitie unica

O aparitie unica.

 

Cizmele peste genunchi reprezinta incaltamintea vedeta a sezonului rece. Acestea aduc un aer cat mai feminin oricarei tinute. Partea cea mai interesanta a cizmelor de dama peste genunchi este faptul ca sunt incredibil de comode.

           

 

CIZME DAMA TRENDY PENTRU O APARITIE UNICA

 

 Putem purta cizme dama peste genunchi cu toc sau fara toc . Sunt dragute , stilate si ne protejeaza in sezonul rece.

 

 


           

 

UNDE PURTAM CIZME PESTE GENUNCHI ?

 

La birou , la shopping , la scoala , la o plimbare in parc  –  potrivite oricarei situatii

 

Le putem purta indiferent de vreme , cu o rochita scurta atunci cand soarele isi face aparitia , dar si cu o pereche de jeans atunci cand vremea este mohorata , Daca esti adepta stilului casual , poarta blugii tai skinny , asortati cu un pulover , plus cizmele lungi si vei fi gata pentru o noua zi .

 

 Fii sigura ca vei atrage toate privirile !

 

 Nu te limita doar la cizmele negre , bucura-te de varietatea culorilor ce se poarta in acest sezon . Poti alege diferite combinatii , diferite culori : negre , bordo , oricum ar fi outfitul va arata senzational .

 


 Din cate vedeti nu este dificil sa creati un outfit plin de feminitate . Fiecare doamna ce indrageste moda , ar trebui sa aiba in garderoba proprie o pereche de cizme dama peste genunchi.

 

 Combina-le cum iti plac si viziteaza-ne pe https://deluat.ro/ . Ne gasesti cu portile deschise de luni pana vineri de la 10 dimineata pana la apusul soarelui !

Comentarii