Tunsori la moda in anul 2017

Tunsori la moda in anul 2017

Tunsori la moda in anul 2017

 

Alegerea tunsorii este intotdeauna o decizie importanta deoarece o decizie incorecta va poate afecta semnificativ aspectul exterior. De aceea, la acest capitol se vor lua in considerare nu doar tendintele in materie de moda, ci si anumite particularitati ale aspectului dvs. exterior. Alegerea corecta a unei tunsori poate cu iscusinta distrage atentia de la acele imperfectiuni, permitand diminuarea vizuala a nasului, ascunderea urechilor proeminente, alungirea gatului si atenuarea unor linii faciale dure. Cateva sfaturi venite din partea unor profesionisti va vor ajuta sa puneti in evidenta toate avantajele pe care le posedati.

In primul rand, este necesar sa luati in considerare forma fetei. Daca aveti o fata ovala, atunci va puteti considera o norocoasa! Absolut orice lungime a parului va avantajeaza. Pentru forma fetei patrata si rotunda, tunsorile in cascada sunt ideale. In schimb, va sfatuim sa renuntati la bretoanele drepte si parul de o lungime. Posesoarele unei forme a fetei inima si a celor triunghiulare, vor trebuie sa adauge mai mult volum parului, evitand coafurile cu parul lins la spate. In al doilea rand, un aspect important il are textura parului. Tunsorile scurte graduate cu un usor efect de dezordine, sunt cel mai des adoptate pe parul drept si fin. Pe cand cele care poseda un par mai des sau mai dur, cu predispozitie la ondulare, vor trebui sa acorde atentia la tunsorile cu lungime medie (de la barbie si mai jos).


Garcon, in traducere din franceza inseamna „baiat”. Aceasta tunsoare fina sparge stereotipurile despre faptul ca doar parul lung poate da imaginii feminitate. Pincipalele caracteristici ale tunsorii Garcon este lipsa unei texturi clare a parului, suvite graduate, care lasa senzatia de dezordine. In ciuda simplitatii, aceasta tunsoare este foarte pretentioasa fata de toti parametrii posesoarei sale. In primul rand, aceasta descopera la maxim fata si poate pune in evidenta ceea ce se vrea ascuns. In al doilea rand, aceasta se potriveste ideal pentru fetele inguste, iar domnisoarele cu forma fetei patrata sau rotunda, trebuie in general sa renunte la ideea de a-si tunde parul in acest mod. Cu siguranta ca exista si avantaje, deoarece aceasta tunsoare este potrivita pentru toate varstele si nu cere ca parul sa fie tuns foarte scurt. Garcon se priveste ideal pe parul ondulat cu lungime medie.


Tunsorile asimetrice sunt create in baza lungimilor de constrast, care creeaza o silueta neordinara accentul careia este bretonul oblic lung, care cade pe o parte. Acest element adauga oricarei tunsori clasice (carre, pixie) un sarm aparte si o individualitate speciala. In plus, bretonul oblic alungeste vizual fata, de aceea, stilistii il recomanda celor cu forma rotunda a fetei. Mai mult, aceasta optiune este ideala pentru posesoarele unui par neascultator si ondulat. Astfel de tunsoare nu necesita eforturi zilnice si permite economisirea timpului.


Tunsoarea Carre probabil nu se va demoda niciodata. Din punct de vedere al universalitatii, aceasta tunsoare este la fel de populara ca si cascada, deoarece poate pune in evidenta avantajele tuturor formelor fetei si alungi gatul. In fiecare sezon apar tot mai multe variatii la tema carre. Astfel a aparut cateva versiuni modernizate ale legendarei tunsori bob-carre . O optiune ideala pentru parul drept este carre alungit (carre clasic cu alungire asimetrica brusca in partea frontala). Cele care prefera aranjarile cu volum, carre-ul cu piciorul este optiunea perfecta. Aceasta arata precum carre-ul clasic, insa cu o particularitate speciale, parul foare scurt in zona cefei. Un atribut adaugator poate fi bretonul de diferite lungimi. Cat despre forma, atunci aceasta este tendinta sezonului, si anume bretoanele scurte. Insa nimeni nu a anulat moda bretonului frantuzesc clasic. Aceasta se priveste intotdeauna elegant si feminin, in special pe parul lung. Trecerea la breton poate fi realizata prin cascada in zona ovalului fetei.

 

Comentarii