Cizmele la moda ale acestui sezon.

Cizmele la moda ale acestui sezon.


Fiecare sezon nou presupune o reorganizare a garderobei, dar există itemuri care nu vor fi niciodată out of style, iar cizmele din piele ecologica conduc detaşat în clasamentul lor. Dacă e piele eco premium, cu finisare mată sau cu textură lucioasă, ele sunt o garnaţie a calităţii şi a confortului, dar şi o marcă a tendinţelor în vogă!


Cizme tip UGG

Când au apărut prima dată, cizmele tip UGG au dat naştere multor controverse, dar, de atunci, încet şi sigur, cuceresc continuu publicul feminin. De obicei, fashionistele insistă să le considere insuportabile, numai până ajung să le probeze şi descoperă de fapt cât de confortabile sunt.  Cizmele UGG în nuanţe vibrante sunt pata de culoare într-un outfit ce poate include un pulover de iarnă, pantaloni negri, cu talie înaltă şi o jachetă cu guler amplu, asimetric.


Cizme lungi

Cizmele lungi şi-au atins momentul de glorie într-un timp relativ scurt şi continuă să se menţină în top. Silueta lor înaltă dă o notă evidentă de senzualitate oricărei ţinute. Ele se asortează excelent cu blugi mulaţi, leggings şi colanţi, rochii şi fuste mini. Sunt accesorii de primă opţiune în outfiturile elegante, au spart codurile vestimentare şi fac senzaţie în stilul office, Cizmele lungi nu mai sunt o alternativă, ci o necesitate, nu constituie o achiziţie, ci prefigurează o investiţie.


Cizme cu toc gros

Cizmele cu toc gros admit jeansi în aproape orice variantă, pentru ţinute casual şi se aliniază cu convingere unei ţinute office, fiindcă ştiu din experienţă că o adevărată working girl nu va apărea niciodată la birou nearanjată. Cizmele cu toc gros pot fi în spatele regiei unui scenariu de o simplitate pătrunzătoare: pantaloni cigarette şi o cămaşă de mătase, un blazer, un palton de sezon, adică distribuţia ideală într-un scurt metraj...despre iarnă.


Cizme îmblănite, fără toc

Blana e căptuşirea de dorit pentru cizmele de iarnă care fac faţă cu adevărat îngheţului, iar absenţa tocului e o garanţie în plus a siguranţeui în mers. De aceea, fashionistele înfruntă viforul şi gerul înarmate pe măsură: cu o pereche de cizme îmblănite, cu talpă joasă.  Ele se asortează foarte bine cu blugi sau colanţi şi neapărat cu pulovere lungi, care depăşesc zona coapselor.


E dificil desigur ca unul şi acelaşi model de cizme să însumeze toate aceste calităţi la un loc, dar e suficient, pentru a-şi onora statutul de piesă must have a sezoanelor reci


Spor la cumparaturi!


Comentarii