Alegerea platformelor potrivite

Alegerea platformelor potrivite

Să începem imediat cu culoarea, pentru că, la fel ca în acest an, culorile neutre vor fi însoțite și adesea combinate, cu nuanțe splendide de portocaliu, roz, turcoaz, albastru, verde, galben și roșu.

Vara aceasta va fi un caleidoscop de culori strălucitoare, frumoase de purtat, deoarece te pun imediat într-o bună dispoziție și ne luminează aspectul, platformele par a fi noua frontieră a modei pantofilor pentru acest sezon. Și cu siguranță și următorul.

Platforme dama Karim rosii

PLATFORME DAMA KARIM ROSII


Tot în alte articole v-am menționat că tendințele modei pot apărea sau se pot întoarce brusc și rămân în vogă ceva timp. Acesta este cazul platformelor care erau la modă în anii 2000 și care s-au întors trecând peste o nouă tendinta cu care ne-am obișnuit deja de ceva vreme.

Platforme dama Agora portocalii

PLATFORME DAMA AGORA PORTOCALII


De-a lungul anilor, platformele au fost purtate de personaje de calibrul precum Grace Kelly și Jackie Kennedy. Principala caracteristică a acestor pantofi este talpa groasa, în timp ce partea superioară poate fi din cele mai netede, perforate, materiale elaborate, cu vârful deschis sau închis sau cu deschideri laterale.

Platforme dama Jone fucsia

PLATFORME DAMA JONE FUCSIA


Pe scurt, există atât de multe variații încât suntem răsfățate la alegere.

Comentarii