Ce sandale purtam in iulie

Ce sandale purtam in iulie

Sandalele cu tocuri înalte nu trebuie să lipsească niciodată din garderoba noastră de vară, dacă nu vrem să trecem neobservate, dar mai ales dacă vrem să facem o impresie grozavă! Sandalele cu toc sunt de fapt ideale pentru toate fetele și femeile, cărora le place să își facă aspectul versatil și rafinat, adăugând o notă de glamour și culoare fiecărei ținute!

Papuci dama Domy fucshiaPAPUCI DAMA DOMY FUCSHIA


Tendințele sandalelor de vară 2020 preferă un toc înalt și lat, capabil să satisfacă chiar și toate femeile care nu doresc să fie doar elegante, dar doresc să fie confortabile și țesături moi și delicate care înfășoară delicat piciorul. Mai mult, dacă forța dvs. sunt gleznele, puteți alege sandale cu curea care sunt super la modă și care vor oferi un efect unic picioarelor! Îți place marea și plaja, dar nu vrei să renunți la stil și eleganță chiar și pe mal?

Papuci dama Laco albi

PAPUCI DAMA LACO ALBI


Toți dependenții adevărați ai modei vor fi încântați de vestea că sandalele cu pană sunt un alt lucru obligatoriu pentru această vară! În cordon, piele sau piele reală, pe lângă faptul că sunt super confortabile, sandalele cu pană se potrivesc perfect oricărui look: sunt perfecte sub o pereche de pantaloni scurți și un top brodat pentru o ținută simplă și elegantă, sau sub o rochie chimișieră în lenjerie sau bumbac dacă iubești bon-tonul și ești un romantic incurabil! Dacă nu aveți încă o pereche, este timpul să o remediați!

Sandale dama Nalida galbene

SANDALE DAMA NALIDA GALBENE

Comentarii