Ce sandale vom purta din 15 mai

Ce sandale vom purta din 15 mai

Anotimpurile devin învechite la modă. Numiți-o ca răspuns la criza climatică sau la faptul că oamenii nu doresc să-și revizuiască dulapurile la fiecare șase (sau chiar trei) luni, dar pe pistele de primăvară / vară 2020 am văzut o mulțime de paltoane și obiecte rezervate în mod normal pentru vreme mai răcoroasă. Putem chiar observa ca tendințele de urmat devin din ce în ce mai trecute și cu toții căutăm haine care să aibă un impact de durată.

Sandale dama Osty maro

SANDALE DAMA OSTY MARO


Deci, unde ne lasă asta cu tendințele sandale pentru anul acesta, am auzit că te întrebi? Ei bine, în loc de o schimbare dramatică față de anul precedent, vedem o continuare a tendințelor care ne-au funcționat pe tot parcursul primăverii și vara 2019. Da, vorbim de sandale „tata”, tocuri cu mâneci și încălțăminte minimalistă. Cu toate acestea, dacă alegem puțin pentru noutate, există alte tendințe care ar putea umple acea gaură. Culorile pastelate au un impact în acest sezon viitor, la fel și sandalele în stil platformă.

Sandale dama Elto aurii

SANDALE DAMA ELTO AURII

Inițial, acesta a fost un microtrend divizibil care a devenit popular la sfârșitul verii trecute, dar este garantat să fie pe picioarele oricărui om de modă pe care îl cunoaștem în acest sezon viitor. Continuați să derulați pentru toate tendințele de sandale din 2020, pe care trebuie să le știți...


Sandale dama Penit roz

SANDALE DAMA PENIT ROZ

Comentarii