Cei mai doriti pantofi in acest sezon

Cei mai doriti pantofi in acest sezon

Sezonul primăvară-vară 2020 ne-a surprins cu multe reveniri din trecut. Printre acestea se numără și tendința de platforme sau pantofi cu talpă înaltă și plată, precum cele din anii 90. Stilistii și moderatorii promovează în principal papuci și sandale cu formă plană, cu toate acestea acest tip de încălțăminte poate fi purtat nu numai vara. Aflați cum să combinați acești pantofi anumiți.

Platforme dama Karim rosii

PLATFORME DAMA KARIM ROSII

Veți vedea că este posibil să aveți o înălțime de câțiva centimetri mai mult fără a sacrifica confortul.


Pentru ce sunt formele plate și pentru cine sunt bune?

Termenul flatform provine din unirea a două cuvinte - flat, care din engleză înseamnă "plat" și platformă, adică un tip de ascensiune pe întreaga lungime a tălpii. Dar care este diferența dintre flatform și platformer? Acestea din urmă sunt mai mici la înălțimea degetelor și mai mari în zona călcâiului. În schimb, înălțimea formelor plate este aceeași pe toată lungimea pantofului, ceea ce le face și mai confortabile.

Platforme dama Karim verzi

PLATFORME DAMA KARIM VERZI


Formele plate sunt prezente nu numai în modele tipice de vară, cum ar fi papuci și sandale, dar și în cele închise, cum ar fi espadrilele, sau chiar adidași si cizme. Acest tip de creștere va fi bun pentru toate femeile, cu excepția celor cu picioarele foarte subțiri. Talpa înaltă și plată poate face ca picioarele să pară mai mari, care în contrast cu picioarele zvelte ar putea părea grele.

Platforme dama Agora galbene

PLATFORME DAMA AGORA GALBENE

Comentarii

Foxi 07 iul. 2021, 10:36 Raspunde
Foarte frumosi pantofii, imi plac in special cei nude cu toc gros, se potrivesc cu orice tinuta si sunt foarte versatili. Am si eu o pereche si sunt o investitie buna.