Colectia de vara 2020

Colectia de vara 2020

Iată noile tendințe pentru sandalele 2020 care vor domina vara. De la sandale cu toc până la sandale joase, află ce pantofi vor purta picioarele tale!

Sandale dama Sofa

Sandale dama Sofa rosii

Doriți să cunoașteți în avans tendințele legate de sandale pentru vara 2020? Iată care pantofi vor fi la modă pentru perioada verii în funcție de modă. Aici aveți cateva fotografii pentru a privi, imagini pe care le-am selectat din toate noile colecții de modă pentru femei de vară 2020.

Sandale dama Del

Sandale dama Del bej

Veți găsi sandale cu toc, sandale joase, cele cu toc mediu, sandale cu bijuterii, cele mai sportive, iar la mijloc, de asemenea, flip-flops și sandale de gladiator. Sunteți gata să descoperiți cele mai noi știri despre modă cu privire la pantofii de vară? Iată-i pe toți!

Sandale dama Eco

Sandale dama Eco albastre

În ceea ce privește culorile, acestea sunt toate acolo, de la sandale roșii până la negre până la albastre până la albe sau culori neutre, pentru a ajunge la cele mai particulare cu tocuri aurii sau realizate cu materiale diferite sau multicolore. Pe de altă parte, unele modele au un stil elegant și talpa ușor pătrată precum cele de mai jos.

Comentarii