Cum ar trebui să se potrivească sandalele picioarelor tale?

Cum ar trebui să se potrivească sandalele picioarelor tale?

Potrivirea sandalelor tale este foarte importantă pentru a asigura confortul toată ziua. Dacă în mod normal aveți o jumătate de mărime in plus, atunci cu sandale va trebui să mergeți până la jumătate de dimensiune la o dimensiune întreagă, deoarece sandalele tind să vină în dimensiuni întregi.

Sandale dama Vave aurii


SANDALE DAMA VAVE AURII


Totuși, acest lucru nu este întotdeauna rău; a avea acel spatiu suplimentar poate fi un bonus. Să ai un pic de spațiu în sandalele tale înseamnă că nu vei avea o inundare inestetică a degetelor și dacă picioarele tale se umflă în timpul zilei, sandalele tale au spațiu pentru a le găzdui. Dacă purtați sandale plate atunci acestea pot fi mai degrabă la dimensiunea dvs. exactă și, dacă este posibil, alegeți un material care să fie întins și maleabil pentru picioare.

Sandale dama Dalas bej

SANDALE DAMA DALAS BEJ


Cu sandalele cu toc alege stiluri cu toc de 3 cm până la 5 cm, acest lucru îți ridică ușor călcâiul și ajută piciorul să-și păstreze forma naturală a arcului, sunt și sandale grozave pentru calmarea durerilor arcului piciorului.

Sandale dama Dalila argintii

SANDALE DAMA DALILA ARGINTII

Cu curele de sandale, asigurați-vă întotdeauna că cureaua din față este perfectă, aceasta este cea care vă ține sandala pe picior, ar trebui să existe un centimetru sub curea, deși pentru orice umflare. Cureaua de gleznă ar trebui să se încadreze în arcul lui Ahile, care este curba din spatele călcâiului și aceasta ar trebui să fie ușor mai slabă decât cureaua din față. 

Sandale dama Sou rosii

 SANDALE DAMA SOU ROSII

Deci, avem, ghidul nostru esențial pentru sandale de vară! Sperăm că acum aveți o idee mai bună despre stilul de sandale pe care îl doriți și să țineți cont de toate micile noastre trucuri și sfaturi pentru a vă păstra picioarele confortabile și a răcori în această vară. Odată cu vremea caldă în care nu doriți să pierdeți timpul, ați hotărât ce sandale să alegeți, așa că aduceți-le acum și bucurați-vă de vară când va ajunge!

Comentarii