Cum să te obișnuiești din nou cu pantofii

Cum să te obișnuiești din nou cu pantofii

O întrebare pe care mi-au pus-o mulți în această perioadă de carantină este doar cum să mă obișnuiesc din nou cu pantofii. Și este plauzibil să punem această întrebare, deoarece mulți își petrec cea mai mare parte a timpului acasă. Cu unele excepții înlăturate pentru cele mai indispensabile nevoi sau pentru cei care au continuat să meargă la muncă, ridicați mâna dacă ați îndrăznit să vă puneți pantofii toată ziua cât ati stat acasă. Deci știu atât de mult încât va trebui să ne obișnuim să fim incaltate o zi întreagă, așa cum am făcut până acum câteva luni.


Norocul spune că ne apropiem de sezonul estival. Căldura începe deja să se simtă datorită temperaturilor care devin din ce în ce mai plăcute zi de zi. Și acesta este un punct important în favoarea noastră, deoarece probabil, atunci când vom putea ieși din nou, vom putea purta mai mulți pantofi cu talie joasă și deschisă care vor favoriza revenirea la obișnuință.


Sandale piele naturala Soa galbeni

SANDALE PIELE NATURALA SOA GALBENI


Pasul de urmat pentru a te obișnui cu pantofii din nou

Pedichiură

În primul rând, aș recomanda o pedichiură regenerantă. Întrucât va fi dificil să vă întoarceți la mani-pedi pentru o perioadă mai lungă de timp, urmați sfaturile pentru picioare perfecte. Pe lângă reactivarea circulației cu un masaj frumos, veți găsi picioarele netede și super moi.


Sandale piele naturala Dom bej

SANDALE PIELE NATURALA DOM BEJ


Hidratarea

Hidratează-ți picioarele aplicând zilnic o cremă pentru picioare. Dacă nu aveți, o cremă de mâini va funcționa și ea. Dacă vă place să mergeți desculți, sfatul meu este să îl aplicați seara, înainte de a merge la culcare, pentru a evita alunecările periculoase. Dar crema de pe picioare este un aliat excelent chiar și atunci când doriți să purtați pantofi fără șosete. Se va asigura că frecarea dintre încălțăminte și picior este redusă și riscul de bășici va scădea.


Alege pantofii cei mai confortabili

A sosit momentul pentru cea mai dificilă întrebare, care sunt cei mai confortabili pantofi din raftul dvs. de pantofi? Vor fi aliații tăi perfecti pentru a-ți obișnui picioarele toată ziua. Și mai bine dacă nu au cusături interne. De aceea va punem la dispozitie cei mai comozi pantofi din piele naturala.


Sandale piele naturala Bin rosii

SANDALE PIELE NATURALA BIN ROSII


Mai bine dacă nu sunt complet închise

De fapt, în aceste cazuri este întotdeauna mai bine să alegeți pantofi semi-deschiși. Ca atunci când ne întoarcem la muncă, picioarele noastre sa se obisnuiasca cu zile de libertate în sandale deschise. Nu în toate locurile de muncă este posibil să vă prezentați cu picioarele semi-goale, din motive de siguranță sau decență. Dar sunt sigur că veți găsi cel puțin un model de pantofi care să se potrivească nevoilor dvs.


Sandale piele naturala Lya roz

SANDALE PIELE NATURALA LYA ROZ

Comentarii