Curatarea pantofilor in 5 pasi simpli

Curatarea pantofilor in 5 pasi simpli

Fie pantofii din țesătură, sandalele sau adidașii, indiferent de stil, țesătura se va murdări în cele din urmă.


S-ar putea să găsiți unele lucruri care sa vi se para utile despre aruncarea pantofilor din țesătură în mașină de spălat. Aceasta este o idee proastă, deoarece unii au căptușeli de piele și aproape toți pantofii sunt asamblați cu adeziv care nu va rezista la toată acea apă si stoarcere.


În schimb, curățați cu mâna suprafețele pantofilor din țesături cu un detergent pentru spălat vase, apă caldă, o periuță de dinți veche și prosoape de hârtie.


  1. Ștergeți țesătura cu un prosop de hârtie uscat pentru a îndepărta orice sol din suprafață.
  2. Într-un castron mic, amestecați o linguriță de lichid de spălat vase în două căni de apă caldă.
  3. Lucrând pe o secțiune mică la un moment dat, înmuiați periuța de dinți în soluția cu săpun și frecați ușor țesătura. Nu udați excesiv. Lucrați cu bobul țesăturii, deplasându-vă în jurul pantofului pentru a menține culoarea consistentă și pentru a preveni petele.
  4. Pentru a îndepărta orice reziduu de săpun, ștergeți întregul pantof cu un prosop de hârtie umezit cu apă limpede. Este posibil să aveți nevoie de mai multe prosoape pentru a „clăti” întregul pantof.
  5. Ștergeți cu un prosop de hârtie uscat și lăsați pantofii să se usuce la aer, departe de căldura directă și de lumina soarelui. Pentru a ajuta unii pantofi să-și păstreze forma, puneți prosoape de hârtie uscate în varful pantofilor până când pantoful este complet uscat.

Nu folosiți metoda de curățare umedă pe pantofii de catifea. În schimb, periați cu o perie moale pentru a ridica grămada și a observa petele curate cu un solvent de curățare uscată.


Adidasi piele naturala Ligi bleumarin Piele Naturala

Adidasi piele naturala Ligi bleumarin

Comentarii