Întreținere piele naturala - Cum să te bucuri de încălțările tale cât mai mult timp

Întreținere piele naturala - Cum să te bucuri de încălțările tale cât mai mult timpCu siguranță deții câteva perechi de pantofi din piele naturală. Indiferent de culoare, acest tip de încălțăminte este rezistentă și nu iese niciodată din trend. Cu toate acestea, chiar dacă pielea este un material rezistent, ea necesită un anumit tip de îngrijire ca să-și mențină calitățile pentru o perioadă cât mai lungă de timp.


Fie că este vorba de cizme, ghete sau pantofi cu toc, încălțămintea trebuie curățată regulat, în special iarna, când se murdărește mai ușor. Mai mult decât atât, chiar și modul de depozitare poate afecta durata lor de viață! Îngrijirea pantofilor este asemănătoare cu cea a feței. Ei trebuie curățați și hidratați ca să își mențină un aspect plăcut.Cuprins


1.1. Întreținerea pielii naturale: Cum cureți pantofii din piele?

2.1. Hidratarea, un pas important din întreținerea pielii naturale

3.1. Depozitarea corectă a încălțămintei din piele


Primul și cel mai important pas în întreținerea pantofilor din piele naturală este, desigur, curățarea. Nu poți niciodată să sari peste acest pas. Dacă pantofii au șireturi, ele trebuie spălate foarte bine separat și puse înapoi doar după ce sunt complet uscate.


Înlătură mizeria și praful de pe pantofi folosind o cârpă. Șterge cu atenție fără să apeși. Noroiul uscat se poate înlătura folosind o perie. Cârpa poate fi umezită, cu condiția să fie stoarsă corespunzător, deoarece pielea se usucă destul de greu.


De asemenea, poți folosi orice săpun blând, dar nu în exces. Nu folosi, însă, bureți! Ei pot conține chimicale, care afectează pielea. În cazul petelor albe de sare, ele pot fi înlăturate folosind un amestec de apă cu oțet. După ce ai terminat toate operațiunile, lasă pantofii la uscat, de preferat, la temperatura camerei.


2.1. Hidratarea, un pas important din întreținerea pielii naturale


Comentarii

Foxi 30 iun. 2021, 17:16 Raspunde
Trucuri utile, le voi incerca si eu! :)