Noile tendinte in materie de ghete!

Noile tendinte in materie de ghete!

Noile tendinte in materie de ghete!

Ghetele cu platformă

Ghetele cu platformă nu sunt pentru gustul oricui, însă anul acesta va fi destul de greu să scapi fără să cumperi și tu o pereche!


Ghete cu șireturi sau catarame

Ghetele de damă cu șireturi sau catarame nu se vor demoda niciodată. Sunt de obicei modelele care îți vor permite să te simți confortabil și să arăți minunat fără să depui prea mult efort pentru asortarea acestora.


Bocancii sunt și ei una dintre opțiunile de bază pe care le ai la dispoziție în sezonul rece 2019/2020. Asortează-i cu pulovere maxi sau paltoane lungi, rochițe din tricot sau pantaloni drepți și skinny jeans. Confortul și căldura oferită de bocanci nu pot fi înlocuite ușor de alt tip de încălțăminte și astfel devin perfecți pentru un stil vestimentar diversificat.


Bocancii înalți, lungi

Bocancii de damă sunt o alegere foarte bună pentru tine dacă ai un program încărcat și nu îți place să-ți petreci prea mult timp în fața oglinzii, schimbând ținutele în căutarea celei perfecte. Dacă îți plac ținutele comode și ești plină de energie, alege din modelele de bocanci damă cu șireturi sau fermoar în lateral.


Ce culori de ghete sunt la modă în sezonul rece 2019/2020?

Culorile închise, de pământ sunt reprezentative pentru ghetele din sezonul rece 2019/2020. Albastrul, dar și alte culori deschise sunt și ele integrate în designul ghetuțelor mai elegante, de dragul amintirilor verii.


Ghetele negre sunt vedetele sezonului. Cu imprimeuri, pete de culoare sau lăcuite, ghetele negre se potrivesc de minune cu un outfit mai elegant, dar și cu unul mai casual.


Ghetele în nuanțe maro sunt și ele în tendințe și se potrivesc perfect stilului boho, dar merg foarte bine și cu un outfit office. Trebuie doar să fii atentă să le asortezi corespunzător.


deluat.ro te așteaptă cu noua colecție de încălțăminte de damă!

Cele mai frumoase modele de ghete cu toc sau cu platformă, botine, cizme peste genunchi sau clasice și bocanci care nu numai că îți vor ține cald, ci sunt și în trend!

Comentarii