Tendintele din capitalele modei

Tendintele din capitalele modei

Dacă presupuneți că singura soluție bună in materie de incaltaminte pentru rochie sunt sandalele, a venit momentul să aruncăm o privire la ultimele tendințe direct de la capitalele de modă, precum Paris, Milano și New York. Trendsetters, bloggeri și editori de modă demonstrează clar că, în vara anului 2020, putem purta rochia cu multe modele de încălțăminte, să ne bucurăm de confortul lor și, în același timp, să parem elegante și la modă.


Vă întrebați care pantofi pentru rochia lungă de vară vor fi cea mai bună alegere în 2020? Îți spun imediat că unele dintre acestea le poți purta tot anul.

Papuci dama Domy fucshia

PAPUCI DAMA DOMY FUCSHIA


Purtarea adidașilor cu rochii - lungi sau scurte - este o tendință pe care o cunoaștem bine de acum, datorită stilului athleisure. Dacă sunteți în căutarea pantofilor versatili pentru rochia din vara 2020, pe care îi puteți folosi și pentru ținutele de toamnă, ar trebui să vă concentrați pe adidași de damă confortabili. Cele mai trendy sunt cele în stil vintage.

Adidasi dama Rido portocalii

ADIDASI DAMA RIDO PORTOCALII


Nu contează dacă alegeți pantofii cu platformă sau veți opta pentru papuci, sandale sau adidași în stilul anilor 90 Spice Girls - pantofii cu rochii pentru platformă pentru rochia lungă vor fi una dintre cele mai la modă combinații din vara anului 2020. O altă avantajul lor? Sunt atât de confortabili!


Sandale piele naturala Soa portocalii

SANDALE PIELE NATURALA SOA PORTOCALII

Comentarii