Toamna in suflet

Toamna in suflet

Toamna in suflet

 

Dintre toate anotimpurile mi se pare ca toamna are ceva special aparte, misterios si romantic, asa ca azi va aratam cum sa profitati la maxim de aceasta perioada frumoasa si sa uitati micile impedimente care ar putea exista, atunci cand vremea nu tine cu noi.Fiti veseli si fericiti, caci toamna este vremea clipelor frumoase! Noi am găsit destule motive pentru care iubim nespus toamna și le împărtășim cu voi. Baile prelungite în cadă, cu uleiuri esentiale, lumanarele si ganduri pozitive lasate sa isi gaseasca calea. 


Temperatura calda a apei detensioneaza corpul stresat si obosit dupa o zi de munca si ne trezeste cumva capacitatea de a gandi pozitiv sau de a fi creativi. Nu e de mirare ca dupa o baie lunga si relaxanta ne vin idei frumoase si suntem mult mai creativi.Carti bune acompaniate de un ceai cald si aromat, lângă soba bunicilor sau lângă șemineul dintr-o pensiune de la munte.

 
Clipe care ne trezesc simturile cele mai profunde.Cand linistea inseratului ne cuprinde mai repede. Ne pregatim de culcare mai repede si ne este ingaduit sa dormim mai mult sau mai bine.Condimentele preferate: scortisoara, nucsoara, cardamon, vanilie, turmeric. Asociem de multe ori toamna cu merele cu scortisoara, cu crumble de prune si pere si toate acele imbinari de condimente ce ne relaxeaza si in acelasi timp ne ajuta la mentinerea imunitatii. Culoarea turmericului transformă mâncărurile în adevărate delicii tomnatice

Comentarii