3 lucurui pe care ar trebui sa le cunoasca femeile

3 lucurui pe care ar trebui sa le cunoasca femeile


3 lucruri pe care ar trebui sa le cunoasca orice femeie pasionata sa cumpere incaltaminte

 

Sursa foto: pixabay.com

 


Stii exact cate obiecte de incaltaminte ai la tine in pantofar? Obisnuiesti sa vizitezi, cel putin o data pe luna magazinele online sau offline de incaltaminte, in cautarea de noi achizitii? Daca nu ti-ai dat seama inca, shoppingul de incaltaminte este una dintre pasiunile tale. Insa este foarte important daca gestionezi cum trebuie aceasta placere. In cazul in care nu tii lucrurile sub control, este foarte posibil sa ramai fara bani in portofel si, totodata, sa nu te bucuri la maximum de incaltamintea pe care o ai acasa. Descopera, mai jos, trei lucruri pe care ar fi bine sa le cunosti astfel incat pasiunea ta sa nu devina daunatoare pentru tine.


Nu ai nevoie de toata incaltamintea din pantofar


Chiar daca stii cate obiecte de incaltaminte ai in pantofar, cu siguranta ca exista anumite perechi de pantofi sau de ghete de dama pe care nu le-ai mai purtat de ceva timp. De ce?! Fie pentru ca ai uitat existenta lor, fie pentru ca nu iti mai plac. Daca ai uitat de ele, inseamna ca ai mult prea multe perechi de incaltaminte. Daca nu iti mai plac, de ce le pastrezi? Ca sa-ti dai seama exact ce incaltaminte nu ai mai purtat de ceva timp sau nu-ti mai place, ar trebui sa-ti faci ordine in pantofar. Pune deoparte toate perechile de incaltaminte pe care nu o sa le mai porti niciodata, indiferent de cat de noi sau vechi sunt. Cel mai simplu mod ca sa scapi de incalitamintea pe care nu o mai vrei la tine in casa ar fi sa o donezi. O alta varianta ar fi sa pui pe un site de anunturi gratuite si sa o vinzi.


Ai grija de incaltaminte


Ca sa ai cu adevarat grija de incaltamintea ta nu este suficient doar sa o depozitezi corespunzator. Daca iti doresti sa te bucuri cat mai mult de pantofii, ghetele, cizmele, botinele, sandalele si papacii tai, ar fi bine sa le cureti dupa fiecare utilizare. Prin urmare, cumpara niste produse speciale pentru curatatul si intretinerea incaltamintei, cum ar fi lavete, perii, crema de ghete si odorizante.  In vreme ce lavetele, periile si cremele de ghete te vor ajuta sa cureti si sa intretii incaltamintea, odorizantele vor impiedica mirosurile neplacute sa se instaleze in interiorul incaltamintei tale.


Pune-ti incaltamintea in valoare

Este foarte bine ca iti place sa-ti cumperi incaltaminte, insa, inainte de toate, foloseste-o cat mai bine pe cea de la tine din locuinta. Iar una dintre cele mai simple metode la care poti apela ca sa-ti pui in valoare incaltamintea este sa alegi hainele potrivite pentru ceea ce ai in picioare.

 

 


Comentarii