5 secrete simple cum sa combini culorile

5 secrete simple cum sa combini culorile

5 secrete simple cum sa combini culorile.

 

Tu nu te-ai intrebat niciodata daca ai potrivit corect culorile la o tinuta, inainte sa iesi din casa ? Sunt sigura ca au fost momente cand ai avut nevoie de un sfat atunci cand ai vrut sa adaugi culoare tinutei si nu ai optat pentru o tinuta alb-neagru. Toate vrem sa ne simtim speciale si oricat de confortabile am fi in negru, dar exista acele momente cand simti nevoia de culoare in viata ta. Sa stii sa potrivesti culorile nu este ceva cu care se naste cineva stiind sa faca asta, adica nu este un talent. Este o abilitate. Ca orice alta abilitate, este dobandita invatand sa faci asta. Poti si tu sa inveti asta. Afla cum poti sa aduci culoare in viata ta si sa ai succes cu tinuta prin aceste 5 secrete simple cum sa combini culorile.

 

1.Pastreaza-le in aceeasi familie cromatica - este foarte simplu, pasteluri cu pasteluri, tonurile de pamant cu tonuri de pamant, tonurile metalice cu tonuri metalice etc.

 

2.Culori complementare. Poti verifica pe o roata de culori care sunt complementare. Culorile complementare sunt de fapt opuse, extremele se atrag motiv pentru care arata atat de bine impreuna. Pentru un efect izbitor poti combina culori o culoare apropiata de centru, de exemplu un verde-galben palid si culoarea complementara din exterior violet intens si vei avea o tinuta wow.

 

3.Efectul ombre. Poti combina difertite nuante de aceeasi culoare sau culori similare (da, asta include si roz cu rosu). De exemplu poti combina rosu cu violet sau caramiziu.

 

4.Inspirate dintr-un imprimeu (o esarfa de exemplu). Gaseste un imprimeu de la un designer care iti place si imparte-l in culori pe care sa le folosesti separat intr-o tinuta. Daca vrei si mai mult de atat, alege culorile cele mai folosite pentru articolele mai mari (paltoane, pulovere, rochii) si accesorii pentru culorile mai putin folosite.

 

5.Daca nu te poti decide, alb-negru. Culorile neutre (maro, bleumarin, kaki, auriu, argintiu) se pot asorta grozav, dar mixul alb-negru este cu siguranta superstraul familiei cu care nu ai cum sa dai gres niciodata.

 

 

Comentarii