6 modalitati de a-ti curata incaltamintea

6 modalitati de a-ti curata incaltamintea

 6 modalitati de a-ti curata incaltamintea

 

 

 


1. Pasta de dinti

 

Pentru incaltamintea acoperita cu panza, aplica putina pasta de dinti pe ea, iar apoi freaca usor, pentru a indeparta petele. Dupa ce termini, indeparteaza pasta de dinti cu ajutorul unei carpe si a unui uscator de par.

 

2. Bicarbonat de sodiu

 

Daca pasta de dinti nu este indeajuns de buna, amesteca doua linguri de bicarbonat de sodiu cu apa calduta. Cu o carpa, aplica o cantitate mica din pasta realizata pe pete, iar apoi freaca. Pune mai multa pasta pe murdarie, daca tu consideri ca e nevoie. La final, sterge-ti pantofii cu o carpa curata si apoi usuca-i.

 

3. Detergent de vase

 

Este sigur pentru majoritatea materialelor, cu exceptia satinului si a celor matasoase. Amesteca putin detergent de vase cu apa calda si apoi, cu ajutorul unei carpe, freaca suprafetele murdare. Apoi, folosind o carpa curata, sterge-ti pantofii.

 

4. Acetona

 

Aplica putina acetona de unghii pe o carpa curata, iar apoi freaca locurile de pe pantofi murdare. Apoi, aplica si putina pudra de talc sau vaselina, pentru a proteja materialul incaltamintei. Aceasta metoda se aplica la mai multe tipuri de textile, de la piele si pana la panza tenisilor.

 

5. Radiera

 

Pentru pantofii din vinil, incearca sa indepartezi petele cu ajutorul unei radiere (sau guma de sters).

 

6. Vaselina

 

Vaselina iti va transforma pantofii, devenind aproape noi. Trebuie numai sa aplici putina pe o carpa si apoi sa cureti zona murdara. Apoi, sterge cu o carpa curata.

 

 

 

Comentarii