Cand si cum purtam sandalele?!

Cand si cum purtam sandalele?!

Cand si cum purtam sandalele?!

 

 

 

 


Pe masura ce vremea se arata din ce in ce mai blanda, piesele vestimentare ce au stat ascunse pe tot parcursul iernii incep sa iasa la lumina. Dar pentru multe dintre noi, adevarata primavara vine abia atunci cand putem sa scoatem la plimbare sandalele noastre iubite.

 


Sandalele sexy pe care le poti purta la orice varsta. Vei arata perfect si vei fi in tendinte!

 


In mod paradoxal, pe cat de greu ne despartim de sandalele noastre toamna, pe atat de greu ne apropiem de ele primavara. Nu toate avem curajul de a fi deschizatoare de drumuri si adesea le scoatem la plimbare abia dupa ce incepem sa le observam la alte femei in jur. Dar nu trebuie sa asteptam luna mai pentru a le purta. 

 

Din moment ce nu exista vreo data exacta in care se da startul sezonului sandalelor, iata cateva reguli generale care te pot ajuta sa decizi singura daca este momentul potrivit sa-ti afisezi pedichiura sau nu.

 


Fara "piele de gaina"

 


Daca e suficient de cald sa poti renunta la dres atunci cand poti fusta, este suficient de cald sa porti si sandale. Cuvantul cheie este confortul, iar acesta poate insemna ceva diferit de la o femeie la alta. Conteaza si timpul pe care il petreci afara. Daca circuli mai mult cu masina, cu siguranta vei fi mai ferita de briza rece de primavara decat atunci cand trebuie sa astepti autobuzul.

 Tinutele formale cer o sanda frumoasa, indiferent de anotimp

 


Daca esti invitata la o nunta,sau un eveniment monden ce-ti cere o tinuta de cocktail sau formala, probabil vei dori sa inlocuiesti pantofii cu sandalele. Unele tinute de seara pur si simplu arata mai bine cu sandale.

 


Te invitam la cumparaturi pe www.deluat.ro! 

 


 

Comentarii