Care este istoria pantofilor cu toc!

Care este istoria pantofilor cu toc!

Care este istoria pantofilor cu toc!

 

 

 

 

In zilele curente, tocurile reprezinta simbolul feminitatii, arma secreta de seductie a femeilor, precum si un plus in alcatuirea unei prezente impunatoare. Daca inca nu ati avut in vedere acest subiect sau nu ati aflat pana acum nimic despre acesta, va invitam sa parcurgeti randurile ce urmeaza pentru a afla cate ceva nou.

 

Stiati ca tocurile au fost la inceput o unealta de razboi?

 

Cu toate ca reprezentarile incaltamintei cu toc existau inca din perioada Egiptului Antic, fiind purtati de macelari, cu adevarat cunoscuti acestia au devenit abia dupa secolul 15, mai exact in Persia. Acestia erau purtati de soldati si tocul era numai de cativa centimetri, lucru necesar in dobandirea unui echilibru mai bun in timpul calariei. 

 

Asadar, tocurile erau purtate nu doar in pregatirea pentru razboi, ci si la actiunea in sine, fiind o unealta prin care isi imbunatateau considerabil performanta.

 

Daca in epoca renascentista tocurile au fost destinate doar partii barbatesti, apoi acestea au inceput sa fie purtate de curtezane. In acest mod femeile puteau sa isi scoata in evidenta mai usor senzualitatea si farmecul. In timp, si celelalte categorii de femei au adoptat tocurile.

 

Christian Dior a ramas in istoria tocurilor pentru inventia pantofilor stiletto, dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial.

Se pare ca in prezent tocurile s-au intors complet impotriva barbatilor, in sensul ca acestea nu mai sunt folosite ca arme de razboi, ci de seductie contra lor. 

 

Asadar, voi ce parere aveti despre o tinuta completata cu ajutorul unor pantofi cu toc?

 

Va asteptam pe pagina noastra deluat.ro pentru a descoperi cele mai deosebite modele de tocuri, realizate din piele ecologica premium, pentru a dobandi increderea de sine si senzualitate deplina.

 

Comentarii