Ce spun pantofii tai preferati despre personalitatea ta

Ce spun pantofii tai preferati despre personalitatea ta

Ce spun pantofii tai preferati despre personalitatea ta

 

Pantofii sunt elementul fashion, unic in garderoba unei femei care o reprezinta cel mai bine. Pantofii sunt oarecum fereastra catre sufletul unei femei, pentru ca prin incaltaminte poti descoperii trasaturi de personalitate ce caracterizeaza un anumit tip de peroana. Ba chiar mai mult, prin tipul de pantof poti descoperi caracterul femeii care ii poarta. Asadar, tipul de incaltaminte preferata, fie ca sunt platformele confortabile, elegante si chic, pentru a face tranzitia munca-oras mai usoara sau o pereche de balerini pentru ca nu vrei sa fii deranjata de nici un fel de toc, iata ce spun pantofii tai preferati despre personalitatea ta.


1. Balerinii. Acest gen de pantofi se potrivesc mai bine femeilor cu glezne mai groase. Balerinii caracterizeaza femei traditionale, conformiste si poate chiar timide, care au asteptari din partea celor din jur sa fie "ca la carte.
 
2. Pantofii cu varf ascutit, stilizati cu paiete, aplicatii metalice sau materiale diferite, cu sau fara toc, pantofii cu bareta sunt ideali pentru femeile cu glezne subtiri. Aceste femei sunt ambitioase, muncitoare si in general castiga bine.

3. Stiletto. Pantofii stiletto sunt articolul suprem de feminitate si eleganta, perfecti pentru a face o impresie remarcabila. Acestia definesc o personalitate extravertita, deschisa, o femeie cu atitudine care ascunde mult mister.

 

4. Platformele. Acestea releva in general o persoana extravertita care emana incredere si vrea sa fie confortabila. Platformele sunt in general elegante, adauga stil si un aspect aproape 

 

5. Cizmele lungi. Acest tip de incaltaminte descriu femeile sociabile si aventuriere. O femeie distractiva, sexy si increzatoare va alege sa poarte aceste cizme lungi. Este important pentru femei sa tina cont ca acest gen de incaltaminte sunt mai potrivite femeilor cu picioare lungi.

 

6. Botinele. Daca iti plac botinele inseamna ca esti o persoana echilibrata, increzatoare si care stie ce vrea.

 

7. Pantofii casual. Cu cat pantofii tai sunt mai practici si mai comozi, cu atat personalitatea ta este mai deschisa si mai sociabila.

 

Tipul de incaltaminte il alegi si in functie de vrema de afara, stare sau ocazie, general vorbind, incaltamintea ne represinta si in functie de ce alegem sa incaltam vrem sa transmitem un mesaj. Un studiu recent a descoperit ca persoanele care prefera sa poarte aceeasi pereche de incaltaminte lejera si simpla cu orice ocazie, sunt persoane liberale, chiar nonconformiste si le este dificil sa formeze o relatie. Psihologii considera de asemenea ca doar putini oameni poarta incaltaminte care sa nu li se potriveasca cu personalitatea lor. Atunci nu mai e de mirare ca femeile se uita des la incaltamintea barbatilor!

Comentarii