Cu incaltamintea potrivita iti poti face copilul fericit !

Cu incaltamintea potrivita iti poti face copilul fericit !

    Cu incaltamintea potrivita iti poti face copilul fericit !

 

 


Fiecare parinte cunoaste importanta incaltamintei in cazul unui copil.
Inca de la primii pasi apar o multitudine de intrebari.Cum trebuie sa fie talpa?Daca sunt prea mari ? Daca sunt prea mici ?Sunt suficient de confortabili ?
Pentru a va  raspunde la aceste intrebari ne-am gandit la cateva idei care va pot fi de folos. Ce sa verificam atunci cand cumparam online?

 

I. Potrivirea. Cel mai bine este sa te asiguri ca stii marimea corecta, deoarece marimea potrivita ofera confortul necesar copilului
Marimea este usor de aflat prin simpla masurare cu ruleta. La lungimea astfel aflata adauga 1,5 cm(deoarece copilul este in crestere continua ) si verifica marimea corespunzatoare din tabel.

 


II.Flexibilitatea. Verifica daca atat talpa, cat si materialul din care este confectionata incaltamintea sunt flexibile. Daca se indoaie usor si revin rapid la forma initiala ai gasit formula castigatoare pentru picioruse fericite.

 

III.Comoditatea .Ce alegem, sireturi sau scai? Depinde de varsta copilului, de optiunile fiecaruia. Pentru bebelusi sunt de preferat modelele cu scai sau ghetele cu siret si fermoar pentru inchidere rapida, pentru juniori si adolescenti toate variantele sunt viabile.

 

Deluat.ro va ofera o multitudine de modele de juniori, din materiale de calitate superioara. Inca puteti profita de reducerea de pana la 30% pentru a cumpara incaltaminte de sezon!

 

Comentarii