Cum comand online ? DELUAT.RO

Cum comand online ? DELUAT.RO

Cum comand online ? DELUAT.RO

 

 

Mai jos gasesti indrumarile necesare plasarii unei comenzi pe siteul nostru.


1. Recomandarea noastra este sa folosesti o adresa de e-mail valabila, pe care o verifici des. Pe aceasta adresa de e-mail vei primi notificari despre starea comenzilor dar si despre ultimele noutati. 


2. Cosul de cumparaturi
Pentru a plasa un produs in cosul de cumparaturi e necesar ca mai intai sa alegi culoarea si marimea dorita. Odata ales produsul, apasa butonul Adauga in cos, dupa care vei fi redirectionat in pagina de finalizare comanda. In pagina de finalizare comanda poti vizualiza produsele adaugate in cos dar si costul final al comenzii. Toate preturile au TVA inclus. Costul final este alcatuit din costul produselor si costul de livrare. Costul de livrare va fi calculat automat in momentul introducerii judetului si orasului. Dupa ce ai lansat comanda vei primi un email cu proforma aferenta. Inainte de a trimite comanda, veti primi prin email confirmarea pentru produsul comandat.


3. Program prelucrare comenzi
Primim comenzi online la orice ora, insa programul de prelucrare a comenzilor este de luni pana vineri, intre orele 10:00-15:00. Nu se prelucreaza comenzi telefonice sambata si duminica, dar se va raspunde pe facebook si instagram.
 
Cum platesc


Modalitatile de plata sunt :
1. Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului. 
2. Online prin card bancar
 
Contact
email- contact@deluat.ro
numar de telefon- 0721.442.442
Spor la cumparaturi :)

Comentarii