Cum ne pregatim de toamna!?

Cum ne pregatim de toamna!?

Cum ne pregatim de toamna!?

 

 

Modelele sunt atât de variate, încât ne-am decis să îți facem 4 propuneri de pantofi de toamnă pe care trebuie să îi ai și cu ce îmbrăcăminte ai putea să îi asortezi. Ești pregătită?


1. Clasic, sigur și comod
Atunci când spunem “clasic” și facem referire la un model de pantofi, înseamnă că ne așteptăm ca acesta să fie simplu, tocul cât mai comod și să îți permită să îi porți în combinații vestimentare cât mai diferite. O pereche de pantofi clasici nu înseamnă și old school sau model învechit, ci un model care să nu-ți impună să te pregătești prea mult pentru a-i combina perfect. Tu ce părere ai? Ți-ai cumpăra un model de pantofi clasici pentru a-ți completa ținutele de toamnă?

 
2. Casual, confortabil și simplist
În toate momentele când ținuta ta este una lejeră și singurul lucru pe care pui accent este confortul tău personal, atunci poți spune că ai adoptat un stil casual. Noi zicem că stilul casual se potrivește atât pentru o ieșire în parc, dar și la un film sau o sesiune de shopping. Pentru toate acestea ai nevoie de încălțăminte comodă și haine lejere. Lasă-ți imaginația să zboare și crează-ți propriul stil casual. Se va vedea dacă vei alege să fii autentică.

 
3. Elegant, stilat și atrăgător
Da - așa trebuie să fii tu pentru o seară specială la o cină, cocktail sau orice prilej de ieșire în societate, într-un loc mai distins. Însă o ținută elegantă îți va pune feminitatea în evidență și noi credem că o vei putea purta și la birou, atunci când poate ai o întâlnire importantă. Pentru a obține un outfit elegant, nu este nevoie de o rochie de seară, ci este nevoie de articole feminine, atent lucrate și care să te avantajeze 100%. Eleganța vine și din atitudinea ta, nu doar din hainele pe care le porți. Nu uita acest lucru și vei radia.

 

4. Office, cool și trendy
Noi chiar credem că stilul office a fost reinventat. Nu s-a renunțat încă, în totalitate, la clasicele costume cu fustă și sacou, însă femeile au început să îndrăznească să asorteze la un astfel de outfit o pereche de pantofi fără toc. De ce? Pentru că, dacă vei purta tocuri și atitudinea ta va arăta că nu te simți tocmai bine, degeaba încerci să arăți că te încadrezi în tiparele office impuse de când lumea și pământul. Așa că, stilul office a fost adus la un alt nivel: orice alegi să îmbraci trebuie să arăte impecabil și bine pus la punct. Noi îți propunem un model de pantofi cu toc gros, comod și pantaloni la dungă. Ție cum ți se pare?

 
Spor la cumpărături, să acționezi cumpătat și întotdeauna să alegi practic.

Comentarii