De ce preferam incaltamintea neagra si vara?!

De ce preferam incaltamintea neagra si vara?!

De ce preferam incaltamintea neagra si vara!?


Pentru fiecare femeie încaltamintea e un indiciu al personalitatii ei, un mod prin care îsi dezvaluie unicitatea, punându-i în valoare tinutele reprezentative pentru ea. Aceasta trebuie sa îndeplineasca anumite conditii pentru a raspunde în modul cel mai adecvat cerintelor femeii în ceea ce priveste confortul, eleganta, rezistenta, versatilitatea si, nu în ultimul rând, nevoia de a fi la moda. Aceste criterii de exigenta trebuie sa se regaseasca simultan într-o pereche de încaltari destinata femeilor si s-a constatat ca încaltamintea neagra le bifeaza cu succes pe toate, mai mult decât oricare altele. În fashion, negrul este mereu în tendinte, denota stil si eleganta, este practic si versatil. Desi este o culoare care amplifica senzatia de caldura, femeile nici vara nu se despart de el, tocmai datorita calitatilor sale unice. Iata ce tipuri de încaltari negre poti purta în sezonul cald:

Sandale negre

Decizia de a-ti îmbogati garderoba cu o pereche de sandale negre este întotdeauna inspirata. Culoarea neagra nu iese niciodata din tendinte, nu se demodeaza, iar, daca si materialul din care sunt confectionate este unul de calitate, piciorul se simte întodeauna confortabil, când se muleaza perfect pe o încaltaminte de vara. Sandalele negre, cu sau fara toc, sunt unele din articolele must-have ale fiecarei fashioniste care doreste sa includa vara sandalele în tinutele casual sau office.

Pantofii negri

Cu siguranta articolul de încaltaminte care nu lipseste din nicio garderoba sunt pantofii negri. Acestia asteapta în dressing cel putin la fel de nerabdatori ca stapânele lor, ivirea unei ocazii de a-i purta. si nu asteapta mult, pentru ca pantofii negri sunt de cele mai multe ori prima optiune, pentru ca sunt practici si versatili. Instalarea sezonului cald nu îi pune pe un loc secund, ci chiar le poate aduce statutul de vedeta, în tinute office, street style si de ocazie. Pantofii negri cu toc confera încredere de sine unei femei, creeaza impresia unor picioare lungi, suple si elegante.

Tenisii negri

Cu origini în lumea sportului, tenisii au devenit de-a lungul timpului, gratie designerilor care i-au adaptat si reinterpretat în favoarea modei strazii, unul dintre cele mai apreciate articole vestimentare. Modelul de tenisi negri, preferat de majoritatea femeilor, este comod, simplu si facil de asortat. În spatiul urban, unde viata se desfasoara într-un ritm alert si unde vara avem multe activitati în aer liber, tenisii negri sunt un must-have si se regasesc în fiecare dressing.


Comentarii