Tendintele culorilor de par 2017!

Tendintele culorilor de par 2017!

Tendintele culorilor de par 2017

 

O singura vizita la salonul de frumusete va fi suficient pentru a-ti schimba aspectul exterior si atitudinea fata de cei din jur. 


Vrei sa arati impecabil?
Nu uita ca frumusetea adevarata se trage din genele ereditare, de aceea, principala tendinta in materie de culori de par pentru anul 2017 este naturaletea.

Multor femei moderne le plac experimentele în materie de coafură. Doar, se știe, schimbarea tunsorii reprezintă o excelentă terapie anti-stress. De aceea, dacă ți se pare că în viață ceva nu-ți merge cum trebuie, schimbă-ți culoarea părului și, vei vedea, totul se va schimba în bine!


În rândurile de mai jos, vei afla care sunt trendurile lui 2017, în materie de culori. 


Te vom ajuta, așadar, să-ți alegi culoarea ideală, care să-ți ridice moralul pe întreaga durată a anului viitor!


Ombre
Spre deosebire de stilul „ombre”, de această dată modificarea culorii este mult mai lină. Se folosesc niște nuanțe mult 

Bomba visinie
​Nuanțele de fructe și vin sunt hitul anului viitor. Cea mai populară este vișiniul. Dar puteți alege și bordo, și lemnul roșu. Puteți vopsi întregul păr într-un roșu intens. Sau, mai bine, să puneți în evidență o nuanță castanie cu niște suvițe vișinii. Dacă acest castaniu este mai aproape de culoarea mierii, atunci faceți șuvițele nuanța burgundi.


 

Babylights
Este o tehincă recomandată celor ce vor să-și împrospăteze imaginea, dar nu vor să-și schimbe culoarea părului.


    

Blond
​Blondele au un mare noroc în 2017! Sunt la modă cele mai diverse tonuri de blond. Unul dintre cele mai interesante este blondul-zmeură. Arată bine de-ți vine să-l mănânci!
Avantajul acestui tip de vopsea este faptul că un astfel de ton cald este mult mai ușor de obținut pentru blondele vopsite. Nu trebuie să renunțe în totalitate la pigmentul galben, el poate fi pur și simplu neutralizat și virat spre culoarea căpșunii.

 

 

O recomandare de final : daca vrei să arăți bine, apelează la un specialist. Nu este recomandabil să te vopsești singură, acasă, numai dacă îți păstrezi culoarea și nu vrei decât s-o împrospătezi. Ține mereu cont de faptul că, de fapt, vopsirea părului este rezultatul amestecului a trei culori:

Pigmentul tău, aflat în păr, rămășițele vopselii anterioare, pigmentul noilor culori.

Comentarii