Tinute de iarna.

Tinute de iarna.

Tinute de iarna.

 

 

Fetelor, mai este foarte putin si vine iarna, echipa deluat.ro se gandeste non-stop la cum sa iti asortezi si cum sa nu incalci tendintele FASHION 2018. Pentru ca specialistii in aceasta iarna nu mai merg pe culori pale se pare ca aleg in fruntea clasamentului rosul. Culorile puternice iti pun in valoarea feminitatea iti contureaza personalitatea. 

 

Culoare a extremelor, rosul tinde sa aiba aceleasi semnificatii in toate culturile si traditiile lumii. Potrivit psihologilor, culoarea rosie incita si starneste pasiuni, puternice emotii, atat pozitive, cat si negative. Este culoarea lui Cupidon si a diavolului, a dragostei patimase si a razboiului, a seductiei si violentei, a sangelui si a focului.


Iarna aceasta nu trebuie să porți numai negru și gri, deoarece una dintre culorile preferate ale designerilor se pare că este roșu. Prin urmare, poartă piese în nuanțe de roșu pentru a-ți însenina ziua!


De asemenea, poți să renunți la ținutele minimaliste și să adaugi broderiile florale multicolore, franjurii și imprimeurile florale pentru a obține un outfit stylish. 
De asemenea, denimul din cap până în picioare este un al trend propus de marile case de modă. 

 

Piesele în nuanțele puternice de roșu  

 

Nuanțele puternice de roșu s-au regăsit în colecțiile de toamnă – iarnă ale caselor Prada, Fendi și Giorgio Armani. Astfel că le poți integra atât în ținutele de zi, cât și pentru seară. Chiar și ținutele all red sunt recomandate, însă trebuie să alegi cu grijă piesele vestimentare pentru a obține cea mai bună combinație. 

 

Dacă nu ești chiar atât de îndrăzneață, poți să optezi pentru un palton roșu, o eșarfă sau o geantă pe care să le integrezi cu ușurință în garderoba ta de iarnă. 


Roşu şi negru mi se pare una dintre cele mai reuşite combinaţii când vine vorba de haine. O alăturare care transmite atât de multe: senzualitate, eleganţă, sex appeal, încredere în propria persoană, dorinţă, pasiune şi lista poate continua la nesfârşit.

 

Nuanţele sunt multe, pentru toate gusturile. De la un roşu aprins şi puternic, până la roşu burgund şi portocaliu cald ce te duce cu gândul la un apus de soare, toate sunt perfecte pentru a da viaţă garderobei tale. Poartă-le cu încredere şi cu certitudinea că nu vei trece neobservată! Sa nu uitam aici sa asortam si o pereche de cizme lungi peste genunchi sau o pereche de ghete elegante. La un palton rosu putem accesoriza si o pereche de pantofi stiletto, aliatul perfect al femeilor puternice.

Comentarii