Care sunt ultimele tendinte

Care sunt ultimele tendinte


După cum știm, fiecare sezon are propriile sale tendințe, iar stadiul lumii modei le anunță în previzualizare. Este important să spunem că fiecare femeie își poate găsi propriul stil fără a fi satisfăcută, întrucât aspectele impecabile ale paradei lor pe pasarelele lor, variind de la stilurile clasice, etnice și rock.

Papuci dama Domy fucshia

PAPUCI DAMA DOMY FUCSHIA


Culori care amintesc de tonurile calde și minunate ale țărilor africane sau care tind mai mult spre albastru, verde și coral care se combină cu o eră a designului în care stilul a fost (și este) o combinație de forme.


Prin urmare, etnicul este combinat cu designul formelor care oferă viață pantofilor bogați în detalii importante, cum ar fi bretele care se ridică până la gleznă sau strasuri care fac ca pantofii să fie strălucitori și eleganți.

Sandale dama Div aurii

SANDALE DAMA DIV AURII


Cine are o personalitate exuberantă nu poate lipsi sandalele realizate cu piele metalică și reptilă sau cu un stil pop. Și din nou, tehnologii de design cu panouri cu cele mai variate culori și materiale.


Pentru femeia care în schimb iubește un stil clasic și atemporal, pasarelele de modă oferă balerine, papuci și dantele confortabile, care amintesc de un aspect masculin, dar extrem de elegant.


Dantelele contrastante, pielea, denimul sau materialele din material textil, pielea care atinge nuanțele de alb și detaliile arcurilor sau mărgelelor vă vor face ținuta absolut perfectă cu orice ocazie.


Și ce vrei să îndrăznești un pic mai mult, rămânând elegant?

Sandale dama Nalida galbene

SANDALE DAMA NALIDA GALBENE


Iată apoi sandalele mereu îndrăgite, sandale sofisticate cu călcâiul cu stiletto și șireturile atemporale cu cureaua din spatele călcâiului. De asemenea, pentru acești pantofi culorile găsesc diferite nuanțe, de la negru atemporal la combinații multicolore pentru a vă face încălțarea cu adevărat elegantă.

Papuci dama Dia galbeni

PAPUCI DAMA DIA GALBENI

Comentarii