Sandale - noile tendinte 2020

Sandale - noile tendinte 2020

Încă o dată, ne întoarcem cu un nou articol legat de tendințele din vara anului 2020. Astăzi vom vorbi în primul rând despre tendințele de sandale de vară din 2020, deoarece sandalele, un tip de pantofi, sunt foarte frecvente și lumea preferă să le poarte în acest sezon cald și umed al anului. Depinde complet de dvs. dacă vă hotărâți să purtați platformă sau tocuri, vă aducem doar câteva modele de inspirat. Puteți lua acest articol ca un ghid util pentru cumpărăturile dvs. 


Primul model despre care vom discuta este Sandale dama Nole, care sunt disponibile în opt variante diferite - albe, fuchsia, neon, snake, bleu, negre, portocaliu, galben. Nu trebuie să vă fie frică să nu le murdăriți sau să le potriviți ținutelor dvs. colorate de vară, deoarece nu au toc ar trebui să fie și confortabile.

Sandale dama Nole snake


Al doilea tip romantic al sandalelor sunt Sandale dama Zofu. Ele sunt cea mai bună opțiune pentru cei cărora le place să poarte talpa joasa, pentru a nu pierde stabilitatea în timpul mersului. Deoarece călcâiul lor este unul cu o suprafata mare, oferă o bună stabilitate corpului tău în timp ce îi poarti. De asemenea, sunt disponibile în patru opțiuni diferite - roz, albastre, argintii si negre. Sunt doar perfecte și drăguțe cu care sa sărbătoriți noul sezon!


Sandale dama Zofu albastre

Comentarii