Ce se poarta toamna aceasta?

Ce se poarta toamna aceasta?

Ce se poarta toamna aceasta ?

 

 


Ce spun specialistii despre sandale si imbracaminte toamna aceasta....

Chiar dacă tehnic sezonul de sandale este vara ( iunie fiind probabil cea mai populară perioadă), multe femei preferă să le poarte si în septembrie sau octombrie, când încep să apară culorile de toamnă, vremea este plăcută și atmosfera romantică se simte în aer.

 

Alege texturi unice cum este catifeaua, nu numai la incaltaminte si la imbracaminte este necesar.

 

Catifeaua are același efect elegant și fluid ca și mătasea, însă are marele avantaj că este un material mai gros, în care sunt puține șanse să îți fie frig.

 

 Joacă-te cu suprapuneri.

 

Ai o rochie pe care o adori, dar este prea subțire? Poartă o maletă fină pe dedesubt! Este o soluție care se potrivește mai ales cu rochiile cu barete pe umeri și care, alături de maletă (ideal neagră sau într-o culoare neutră), va crea un contrast grafic pe cât de modern, pe atât de elegant.

 

Tricotaje la petrecere?

 

Răspunsul este da dacă alegi un pulover fin din cașmir și îl porți cu cea mai flamboiantă fustă pe care o ai. Touch-ul couture al fustei va fi suficient pentru a susține ideea unui pulover clasic.

Ai grijă însă și alege un pulover pe corp, pentru a susține silueta și a avea un look elegant, unul prea larg va arăta prea casual, oricât de wow ar fi fusta ta.

Sa nu uitam sa asortam o pereche de pantofi casual pentru un plus de eleganta tinutei noastre.

 

Poartă cizme!

 

La prima vedere poate ți se va părea ciudat să porți cizme sau botine cu rochii elegante, însă dacă alegi un model potrivit pentru rochia ta, efectul poate fi unul cu adevărat wow. Așa vei putea evita complet prezența ciorapilor, iar ținuta ta va căpăta o dinamică nouă, complet neașteptată. 

 

Optează pentru un palton.

 

Regula de bază în alegerea unei palton pentru o petrecere este lungimea — acesta trebuie să fie în mod obligatoriu ideal până în pâmânt sau maxim până sub genunchi. Orice altă variantă va fi mult prea casual pentru această ocazie. Evident, va trebui să acorzi atenție și modelului de palton. Alege unul care complimentează rochia sau care dimpotrivă, este piesa centrală a ținutei tale.

Comentarii