Culorile care se poarta toamna aceasta.

Culorile care se poarta toamna aceasta.

Culorile care se poarta toamna aceasta.

 

 

Culorile de toamna au influentat lumea modei ani la rand,de la designeri celebrii la cei amatori majoritatea sau bazat pe culori inchise punand accent atat pe incaltaminte cat si pe imbracaminte.
Daca facem referire la incaltaminte toamna aceasta se poarta ghetele,cizmele sau botinele din piele intoarsa.
Haideti sa vedem mai jos care sunt culoriile cele mai populare.


 
Oare cu ce mai pot fi impresionate fashionistele moderne daca in jur avem o diversitate enorma de idei originale si combinatii neobisnuite. Designerii au mereu raspunsul la aceasta intrebare venind cu o multime de optiuni referitoare la modul cum ati putea sa va gasiti stilul propriu. Orientandu-ne dupa ultimele tendinte de pe podiumuri, atentia noastra ne este captata de culorile la moda toamna-iarna 2018-2019, o mare parte din care va trebui sa le includem si in garderoba noastra in acest an. Judecand dupa experienta din sezoanele trecute, putem afirma ca industria fashion opteaza tot mai mult pentru naturalete, imprumutand gama de culori din natura ce ne inconjoara. In continuare, va propunem sa discutam despre cum sa cream un coctail irepetabil din grenadine dulci si lime auriu.

 

Grenadina si alte nuante de rosu

 

Rosu intens este o culoare impecabila, actuala in orice perioada a timpului. Si in sezonul ce urmeaza, paleta de nuante roz nu cedeaza prin diversitatea tuturor celor precedente. Totusi, perla prezentarilor toamna-iarna 2017-2018 a devenit nuanta ”grenadin”, o nuanta neodinara, aproape de purpuriu si portocaliu, si de gama de culori reci. A primit aceasta denumire deoarece este in mare parte asociat cu un sirop dulce de culoare rosie, care are o denumire similara. Sa nu uitam sa accesorizam si pantofii sau botinele.

 

Gri neutru

 

Daca e sa vorbim despre paleta de toamna, atunci anume aceasta culoare este cea mai des intalnita in natura si in aceasta perioada ploioasa a anului. Nuanta calma de gri se priveste minunat in orice interpretare, indiferent de stilul ales. Universalitatea este calitatea de baza, lucru deosebit de apreciat in special de cei care trebuie sa respecte regulile dresscode-ului. Putem purta o tinuta casual cu o pereche de ghete pe masura.

 

Culori de toamna

 

Nuantele calde de ocru sunt un must have al toamnei. Toata aceasta diversitate poate aduce mii de idei: aceste nuante calde sunt in armonie nu doar cu alte culori, ci si intre ele.

Nuantele bej-galben si cele de mustar se intalnesc nu prima oara, totusi, de aceasta data acestora li se acorda o atentie mai sporita. Jocul cu diferite intensitati, combinarea diferitor texturi si imprimeuri sunt trucuri care va permit sa creati combinatii neobisnuite in baza unei singure game de culori. In plus, aceste culori pot servi drept baza pentru un look monocromatic.

Comentarii