Sandale pentru vara anului 2020

Sandale pentru vara anului 2020

Se pare că pantofii cu tocuri s-au întors. Direct din anii 90, în această vara a anului 2020 vom asista la o renaștere. Acestea sunt modele reduse la termenii minimi în ceea ce privește șireturile și suportul pentru picioare. În majoritatea modelelor, piciorul rămâne aproape complet descoperit și bine vizibil. Există însă și câteva modele cu câteva șireturi sau bretele pentru a sprijini și spatele piciorului.


Sandale dama Biry galbene

SANDALE DAMA BIRY GALBENE


Sandale cu toc

Dacă îți plac flip-flops-urile și picioarele goale nu te speria, această tendință de încălțăminte pentru vara 2020 va deveni necesară, flip-flops-urile sunt disponibile cu tocuri înalte, medii sau joase. De la cea mai largă la cea mai îngustă. Și dacă te temi de entorse și de stabilitate mică, poți opta întotdeauna pentru modelele cu bareta. Tipurile de flip-flops cu toc sunt multe și pentru toate bugetele. Puteți alege dintre mai multe opțiuni, de la modele sabot care amintesc stilul bon ton, la cele cu o listă pe spatele piciorului. Și nu lipsesc strasuri, paiete, franjuri și piele specială. Dacă din diverse motive ideea clasicului flip flop nu te încurajează, variantele cu liste de prețuri încrucișate pot fi o opțiune valabilă. Deoarece, garantând același rezultat, efectul optic și stabilitatea vor fi complet diferite.


Sandale dama Nepy negre

SANDALE DAMA NEPY NEGRE


Ca și în orice altă tendință, pot fi găsite și alte alternative pentru această tendință vestimentară. Sfatul meu rămâne să favorizezi întotdeauna incaltamintea distribuita de firme romanesti, din toate motivele pe care vi le-am explicat deja în unele articole. Dar dacă intenționați să îndepărtați puțin capriciul, veți găsi în continuare alternative valabile.


Sandale dama Bexy bej

SANDALE DAMA BEXY BEJ

Comentarii